malgratcomunicacio.cat

Els Carotes donen vida a Sant Roc demà al pregó de festa major

La companyia Els Carotes obriran demà divendres la festa major d'enguany amb un espectacle de teatre i acrobàcia, dedicat a Sant Roc. La jornada de demà de festa major també inclourà hip-hop, tabalada i correfoc. Aquest primer cap de setmana de Sant Roc concentra moltes cites importants de la festa. Publicat:
07-08-2014 / 13:06:07
Actualitzat:
07-08-2014 / 14:23:22

Els Carotes, dirigits pel malgratenc Paco Márquez, donaran el tret de sortida a la festa major amb una recreació de la vida i obra de Sant Roc patró de la vila. El públic assistent podrà seguir aquest espectacle, que combinarà el teatre i l'acrobàcia, amb un auca, que ha estat elaborada per la mateixa companyia teatral, i que es repartirà. L'acte durarà una hora, aproximadament. 

Una de les novetats del programa d'enguany és que després del pregó es farà el correfoc, en el qual hi participaran Pere Botero de Salt, Diables del Papiol i Diables Sa Forcanera de Blanes, que acompanyaran els Diables Ratpenatsinfernals de Malgrat de Mar. 

La primera jornada de festa major de demà divendres serà el preludi d'un intens cap de setmana d'activitats de Sant Roc, entre les quals hi ha la marató de sang, la trobada de gegants, la presentació de la colla infantil dels Ratpenatsinfernals, la Nit de la Sardana, la cursa popular, la trobada de puntaries i la cantada d'havaneres, entre molts altres. 

Aquí podeu consultar el programa d'actes de Sant Roc 2014. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits