malgratcomunicacio.cat

25 alumnes participen en el projecte Aula Oberta 2013-2014

La cinquena edició del projecte Aula Oberta "La Pilona" es posa en marxa amb la participació de 25 alumnes de Secundària dels centres Institut Ramon Turró, Escoles Fonlladosa, Col·legi Sant Pere Chanel i Col·legi Vedruna. 19 empreses col·laboren enguany en aquesta iniciativa que té com a objectiu fomentar l'èxit escolar per a l'alumnat de Secundària del municipi.


Publicat:
23-10-2013 / 15:20:19
Actualitzat:
23-10-2013 / 15:23:46

El projecte Aula Oberta a Malgrat va nèixer l'any 2008 amb l'objectiu principal de donar suport als alumnes de tercer i quart curs de l’ESO, que presenten dificultats d’aprenentatge i desmotivació. Està adreçat a alumnes que requereixen actuacions individualitzades i adaptacions substancials del currículum per a la seva integració escolar, social i laboral. 

L’Aula Oberta La Pilona ofereix als alumnes participants la possibilitat de fer estades formatives a diferents empreses col·laboradores del municipi. Aquestes estades formatives tenen com a finalitat que l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits pugui ser un element motivador i també que l’apropament a la relació adulta, que s’estableix entre els agents laborals, pugui ser un element potenciador de comportaments madurs que permetin a aquests alumnes l’assoliment dels objectius generals de l’Educació Secundària Obligatòria. La nova edició d'Aula Oberta es posa en marxa amb la participació de 19 empreses locals: Gimnàs Lookprakarn, Teleturró, Gravats Aubanell, Ferreteria Castellà, Mecànic Bonavista, Restaurant la Torreta, Pizzeria Nolo, Llar d'Infants municipal Els Fesolets, Ninots, MG Instal·lacions, Taller Mecànic Promotive, Mecànic Torner, Ninots, Centre de Dia Residència Malgrat, Celmar, Perruqueria Inneva, Impremta Grafipons, Gimnàs Antares i Veterinari Amvet. 

L'Ajuntament de Malgrat de Mar i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat van signar ara fa un any la pròrroga del conveni de col·laboració per al projecte Aula Oberta La Pilona fins al 2014.

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits