malgratcomunicacio.cat

En directe

Els 22 alumnes que van prendre part a la mostra. Foto: Ona Malgrat.

8 treballs a la 1a Mostra de Projectes de Recerca de 4t d'ESO

L'Ajuntament de Malgrat de Mar va premiar divendres 22 alumnes de secundària del municipi a la Mostra de Projectes de Recerca de 4t d'ESO. Els joves van exposar els seus treballs en un acte que va servir per reconèixer el seu esforç.Publicat:
30-06-2014 / 13:09:30
Actualitzat:
30-06-2014 / 13:54:10

Els 8 treballs que han estat seleccionats per cada centre educatiu són els millors de cada aula de 4t d'ESO. A l'Escola Vedruna es van seleccionar els treballs Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries i El teatre a Catalunya; al Col·legi Sant Pere Chanel, L'hort urbà i Els aliments ecològics i els convencionals; a les Escoles Fonlladosa, Anàlisi de la crisi econòmica que estem vivint des de diferents punts de vista; i a l'Institut Ramon Turró i Darder, La sexualitat i els seus punts de vista, Japó, un món per descobrir, i Els Videojocs.

L'objectiu principal de la iniciativa és, segons la Regidoria d'Educació, el de "reconèixer l'esforç i l'èxit educatiu dels alumnes de 4t d'ESO". S'ha valorat, d'una banda, la capacitat d'autonomia i iniciativa en l'organització del treball individual dels alumnes i, de l'altra, la responsabilitat, cooperació i col·laboració en el desenvolupament de projectes en comú.

En el transcurs de la mostra, que va tenir lloc divendres al Centre Cultural, es van passar uns vídeos que els mateixos alumnes havien editat i en els quals s'explicava el contingut de cada projecte. Després els joves van tenir l'oportunitat d'agrair a mestres, familiars i companys el suport que han rebut per a poder-los dur a terme.

L'acte va comptar amb la presència de la regidora d'Educació Mercè Mora, Jaume Carles, director de l'Institut Ramon Turró i Darder, Maria Antònia Pelegrin, directora del Col·legi Sant Pere Chanel, Josep Ragull, director de les Escoles Fonlladosa i Anna Gispert, mestre de l'Escola Vedruna.

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits