malgratcomunicacio.cat

En directe


Malgrat estrena la Mostra de Projectes de Recerca de 4t d'ESO avui

La proposta premiarà els millors treballs elaborats pels alumnes de 4t d'ESO dels centres escolars del municipi. El lliurament dels guardons tindrà lloc avui a les 19 h al Centre Cultural.Publicat:
27-06-2014 / 10:43:17
Actualitzat:
27-06-2014 / 10:47:43

Els 8 treballs que participaran en la 1a Mostra de Projectes de Recerca de 4t d'ESO han estat escollits per cada centre educatiu i són els millors de cada aula. Els alumnes que els han elaborat exposaran breument el contingut del treball que han presentat en el transcurs de l'acte d'aquest divendres.

L'objectiu principal de la iniciativa és, segons la Regidoria d'Educació, el de "reconèixer l'esforç i l'èxit educatiu dels alumnes de 4t d'ESO". S'ha valorat, d'una banda, la capacitat d'autonomia i iniciativa en l'organització del treball individual dels alumnes i, de l'altra, la responsabilitat, cooperació i col·laboració en el desenvolupament de projectes en comú.

La Mostra de Projectes de Rercerca de 4t d'ESO està organitzada per l'Ajuntament de Malgrat de Mar. Compta amb la col·laboració de l'institut Ramon Turró i Darder, Escoles Fonlladosa, Col·legi Sant Pere Chanel i Escola Vedruna.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits