malgratcomunicacio.cat

En directe

Coberta de la guia de recursos de les biblioques maresmenques.

La cuina del Maresme centra la guia de recursos de les biblioteques de la comarca

Les biblioteques municipals del Maresme han convertit enguany la seva guia de recursos en un receptari que inclou plats elaborats per diversos restaurants de la comarca, un d'ells de Malgrat de Mar. La guia, gratuïta, es pot recollir a la Biblioteca La Cooperativa. Només cal fer ús del servei de préstec.Publicat:
25-06-2014 / 11:18:52
Actualitzat:
25-06-2014 / 11:48:37

La guia de recursos de les biblioteques maresmenques inclou les seves col·leccions locals, les dades de contacte, els horaris, els serveis que ofereixen i fotografies dels equipaments, entre d'altres. Enguany, a més, s'ha convertit també en un receptari que exposa una vintena de plats elaborats per restaurants de la comarca. Un d'ells és L'Arc de tapes de Malgrat de Mar que proposa la recepta Cargols a la llauna del tiet Josep.

Cada recepta incorpora un codi QR que permet a l'usuari veure vídeos amb l'elaboració dels plats utilitzant la seva tauleta o mòbil. Per tal d'aconseguir una d'aquestes guies només cal fer ús del servei de préstec de la Biblioteca La Cooperativa.

A banda de la guia de recursos en paper, els usuaris també poden descarregar-la als mòbils i tauletes Android i iOS. S'ha elaborat una aplicació gratuïta que permet obtenir aquesta informació d'una manera àgil. Es diu BibliosMaresme, per a les tauletes, i Bibliomaresme, per als mòbils.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits