malgratcomunicacio.cat

En directe

La recollida de signatures a Malgrat es va dur a terme a la plaça del mercat setmanal. FOTO: Ona Malgrat.

Lliuren més de 8.000 signatures al Parlament contra la supressió del metge a l'ambulància de Calella

El comitè d'empresa de l'Hospital Sant Jaume de Calella ha lliurat a la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, les 8.185 signatures que ha aconseguit recollir en la campanya que va dur a terme al maig en diversos pobles maresmencs. El comitè demana que es mantingui el metge de les unitats medicalitzades de les ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques.Publicat:
25-06-2014 / 10:28:50
Actualitzat:
25-06-2014 / 10:56:38

Segons les xifres que ha facilitat el comitè d'empresa de l'Hospital Sant Jaume de Calella, del Centre d'Assistència Primària de Calella i de l'Àrea Bàsica de Salut Malgrat - Palafolls, de les 8.185 signatures que s'han recollit, unes 800 s'han aconseguit a Malgrat de Mar. La resta s'han obtingut a Palafolls, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Arenys de Munt, Sant Iscle i Sant Cebrià de Vallalta, Canet de Mar, Sant Pol de Mar i Arenys de Mar. El comitè ha explicat que Tordera ha estat l'únic municipi que no els ha permès recollir signatures al carrer.

Les firmes s'han lliurat a Núria de Gispert, presidenta del Parlament de Catalunya, amb l'objectiu que faci "extensiva a tots els grups parlamentaris" la petició del comitè d'empresa "d'aturar els desmantellaments de la Sanitat Pública que estan posant en la corda fluixa la nostra vida".

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits