malgratcomunicacio.cat

En directe

El Parc Francesc Macià és visitat cada any per milers de persones. Foto: Malgrat Comunicació.

El Parc Francesc Macià, guardonat amb el Certificat d'Excel·lència 2014 de TripAdvisor

El Parc Francesc Macià de Malgrat de Mar ha estat guardonat per TripAdvisor, la qual cosa representa haver obtingut comentaris excepcionals dels viatgers de TripAdvisor de manera constant.Publicat:
19-06-2014 / 14:46:52
Actualitzat:
19-06-2014 / 14:50:59

Aquest prestigiós guardó es basa en la qualitat de les opinions i comentaris que ha aconseguit TripAdvisor durant l'any passat, segons ha informat el mateix portal de la xarxa. 

TripAdvisor és un portal d'Internet que permet planificar viatges i cercar hotels, complexos turístics, restaurants, vols, lloguers de vacances paquets de viatges i destinacions; així com també decarregar guies turístiques. A més, fa enquestes diàries als seus usuaris per conèixer les seves opinions en tots els serveis contractats.

El regidor d'Urbanisme i responsable de Parcs, Joan Mercader, s'ha mostrat satisfet d'aquest guardó "ja que és un reconeixement de les persones que visiten el parc a la tasca de manteniment i al bon estat que té aquest espai verd del poble des de fa molts anys". "Aquest premi ens anima encara més a seguir cuidant-lo entre tots plegats", ha afegit. Joan Mercader també ha volgut destacar la feina que fan els agents cívics i treballadors del Servei d'Espais Verds de l'Ajuntament que tenen cura diariàment d'aquest parc.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits