malgratcomunicacio.cat

Vacunes, fruita i verdura contra la grip

El Centre d'Atenció Primària de Malgrat ha posat en marxa una campanya per incentivar la vacunació i promoure els hàbits de vida saludables. Des d'ahir dilluns, les persones que es vacunen contra la grip reben un tiquet promocional per comprar fruites i verdures en el Mercat Municipal. 


Publicat:
23-10-2013 / 13:40:45
Actualitzat:
23-10-2013 / 13:52:19

L'Àrea Bàsica de Salut Malgrat-Palafolls ha arribat a un acord amb els paradistes del Mercat Municipal per tal que les persones que es vacunin al CAP de Malgrat puguin beneficiar-se d'un tiquet promocional per comprar fruites i verdures. La idea és motivar a les persones a vacunar-se i alhora promoure una dieta saludable. 

El regidor de Salut Comunitària, Jordi Romero, ha explicat que "la iniciativa no pretén premiar sinó conscienciar de la necessitat de la vacunació antigripal i alhora dels beneficis d'una dieta saludable". 

El Departament de Salut de la Generalitat va engegar la campanya de vacunació antigripal 2013-2014 el passat 14 d'octubre als centres de vacunació catalans amb l'objectiu d'evitar les complicacions de la grip en les persones amb problemes crònics de salut, d'edat avançada o amb altres condicions que les fan especialment susceptibles als efectes de la malaltia, com els treballadors de la salut. 

Els grups de risc per vacunar són les persones amb alt risc de complicacions: 
-Persones que pateixen determinades malalties cròniques (pulmonars, cardiovasculars, diabetis, insuficiència renal, etc.). 
-Persones internades en institucions tancades (residències geriàtriques, centres de malalts crònics, malalts mentals, etc.). 
-Dones embarassades, 
-Persones amb obesitat mòrbida. 
-Totes les persones de més de 60 anys. 

També s'ha de vacunar qui pot transmetre la grip a les persones d'alt risc, especialment els treballadors sanitaris i els d'institucions amb persones d'alt risc, com residències geriàtriques o centres de malalts crònics.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits